Ako píšem

Písať som začala ako stredoškoláčka, mala som osemnásť rokov, prerušila som školu a potrebovala som nahromadené emócie nejakým spôsobom dostať zo seba von. Priateľky mi vtedy nič nehovorili, takže som si našla ventil v podobe písania. Moje prvé pokusy mám napísané na papieri.

Moje diela sú iné. Iné v tom, že sa nehrám so slovíčkami, pomenúvam veci správnymi menami a nebojím sa v knihách použiť vulgarizmy. Knihy, ktoré píšem sú väčšinou z mafiánskeho prostredia. Ak si však myslíte, že tam ide hlavne o strieľanie, vraždy, vydieranie…, tak ste na omyle. Áno opisujem tam aj tvrdé praktiky podsvetia, ale v mojich knihách kladiem hlavne dôraz na tú rodinnú stránku veci. Rozoberám v nich vzťahy, dôvody konania postáv, ktoré sú niekedy dosť chaotické. Preto to ako píšem je v samej podstate mojou značkou.

Kde píšem?

V zásade píšem vždy a za každých okolností za stolom a na PC, už som to skúšala aj v mobile, či na tablete, ale to bola čistá smrť.

Kedy píšem?

Najlepšie sa mi píše v noci, to je čas, kedy mám najviac pokoja a môžem sa plne sústrediť na písanie.

Inšpirácia?

Inšpiráciu nachádzam v bežnom živote, v ľuďoch a situáciách, ktorých som svedkom. Nie vždy je všetko dokonalé a tak to má byť. Práve v tých nedokonalostiach sa dokonalosť skrýva.